Copyright © 2021 Shoxl - Privacy policy


7 VERSCHILLEN TUSSEN WEBSHOP SOFTWARE OPLOSSINGEN


Waar moet u op letten als B2B bedrijf bij de keuze voor webshop software? Download onze whitepaper waarin wij de 7 grootste verschillen behandelen.


GROTE VERSCHILLEN TUSSEN WEBSHOP SOFTWARE OPLOSSINGEN


Als bedrijf ziet u vele webshop software oplossingen langskomen, en de verschillen onderling lijken vaak klein. In essentie is het doel van alle webshop software ook gelijk: online verkopen aan uw doelgroep. Maar zodra u gaat overwegen wat voor u als B2B bedrijf de beste webshop software is voor uw behoeftes, gaat u zien dat B2C webshop software oplossingen niet aan uw eisen voldoen. Daarom is het voor u als B2B bedrijf ook belangrijk om uit te kijken naar webshop software die vanuit een B2B oogpunt is ontwikkeld.

Er zijn veel lijstjes te vinden voor de selectie van webshop software. Natuurlijk moet de oplossing die u gaat kiezen voldoen aan algemene eisen als een adequate performance, prima SEO-faciliteiten en een goed beheersysteem. Maar waar moet u nu op letten als B2B bedrijf? Waarin verschilt B2B ecommerce nu eigenlijk van B2C? In onze whitepaper gaan wij dieper in op deze vraagstukken en behandelen wij onderwerpen als prijs, assortiment en communicatie.WAT BEHANDELEN WIJ IN DE WHITEPAPER?

Hoe gaat het systeem om met klantspecifieke prijzen en complexe staffels?
 

Kan het ecommerce platform de prijzen pas na inlog tonen?
 

Hoe gaat het systeem om met meerdere orderregels?
 

Kunnen B2C platformen goed omgaan met grote assortimenten?

1

2

3

4

Download de whitepaper
Vul het formulier in en ontvang de whitepaper 
"7 verschillen tussen B2B en B2C webshop software oplossingen" direct in uw mailbox
Met het klikken op de download button gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.

ONZE KLANTCASES

 

TRICORP

Nederlandse producent/groothandel op de markt van werk- en bedrijfskleding, internationaal, Shoxl Enterprise shop.

AMI

AMI is een van de grootste producenten van aluminium bouwbeslag. Mulitaal, koppeling met Product Manager, Shoxl Enterprise shop.

Bekijk caseBekijk case